A utoritățile au intervenit de dimineață pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj pentru a preveni un atac cu o bombă. Din fericire, alarma a fost falsă, iar bomba nu ar fi existat niciodată în aeroport. Pasagerii care trebuiau să ajungă la Luton, au zburat spre destinație, însă, după 3 ore jumătate.

Bomba din aeroport a speriat pasagerii

O cursă care avea destinația Luton, Marea Britanie, la bordul căreia se aflau 149 de pasageri a fost ținta unei alarme false.

Alarma falsă cu bombă a întârziat decolarea avionului de pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj.

Alarma cu bombă a necesitat ca pasagerii aflați la bordul avionului să fie debarcaţi. Aceștia au fost scoși în siguranță din avion.

Pasagerii au ajuns la destinație după 3 ore jumătate întârziere

Pasagerii au ajuns la destinație după 3 ore jumătate întârziere

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Autoritățile au aplicat procedurile necesare de verificare atât a avionului, cât şi a pasagerilor. În urma verificărilor, s-a constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă, iar pasagerii au fost reîmbarcați pentru a putea ajunge la destinație.

Citește și: Regiunea Odesa a fost atacată în plină zi. "Toate ţintele au fost atinse"

Pasagerii au ajuns cu întârziere la destinație

Pasagerii avionului care a fost supus în această dimineață unei verificări de rigoare după ce a fost ținta unei alarme false cu bombă, au ajuns la Luton, după o întârziere de trei ore jumătate. Avionul a decolat în condiții de siguranță, la ora 9:54, relatează news.ro.

Reprezentanții aeroportului din Cluj au oferit câteva detalii despre zborul întârziat, dar și despre procedurile efectua pentru a asigura siguranța membrilor echipajului, a celor 149 de pasageri, dar și a celorlalte persoane aflate în aeroport.

"La bordul avionului care urma să decoleze la ora 6:15 se aflau 149 de pasageri şi echipajul de cabină. A fost activat imediat planul de urgenţă şi au fost puse în aplicare procedurile specifice în cazul unei ameninţări de securitate, fiind alertate toate instituţiile competente. Pasagerii au fost debarcaţi în siguranţă şi s-a trecut la aplicarea procedurilor de verificare a aeronavei şi a pasagerilor. În urma verificărilor, nu au fost descoperite indicii care să constituie o ameninţare la securitatea şi siguranţa pasagerilor", se pare că au transmis reprezentanţii aeroportului, potrivit news.ro.

Citește și: VIDEO- 11 persoane prinse cu droguri, la intrare la Electric Castle. Peste 100 de participanți au necesitat îngrijiri medicale, însă, nu a fost nevoie de transportul la spital. Petrecăreții s-au distrat, în ciuda ploii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si