Close sidebar
Close sidebar

Alarmă falsă cu bombă la staţia de metrou Eroilor. Autorul, un bărbat de 55 de ani din Olt

Staţia de metrou Eroilor a fost evacuată vineri dimineaţă din cauza unei alarme cu bombă, care s-a dovedit ulterior a fi falsă, autorul apelului care anunţa amplasarea unui dispozitiv exploziv fiind un bărbat de 55 de ani din judeţul Olt.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Astăzi, în jurul orei 08:15, un bărbat a anunţat prin apel 112, că la staţia de metrou Eroilor se află un dispozitiv exploziv”, anunţă Poliţia Capitalei.

Citeste si: Klaus Iohannis participă la reuniunea Consiliului European prin videoconferință. Susține acces rapid la finanţare pentru toate statele membre

La faţa locului au sosit poliţişti ai Secţiei 17 şi Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public- Serviciul Metrou, care au evacuat staţia de metrou.

Citeste si: Trei persoane, între care doi minori, reţinute în cazul băiatului bătut pe o stradă din Timişoara

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma verificărilor, s-a stabilit că apelul este fals, iar bărbatul care a iniţiat a fost identificat ca fiind o persoană de 55 de ani din judeţul Olt, precizează poliţiştii.

Actul normativ prevede o amendă de până la 4.000 de lei pentru un apel fals la 112

„Alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie, cu amendă de la 2.000 lei la 4.000 lei sau prestarea de la 200 de ore la 400 de ore de activităţi în folosul comunităţii.

Săvârşirea din nou a contravenţiei în interval de un an de la aplicarea sancţiunii se sancţionează cu amendă de la 4.000 lei la 8.000 lei sau cu prestarea de la 400 de ore la 800 de ore de activităţi în folosul comunităţii”, se arată în textul proiectului promulgat de preşedinte.

Citeste si: China a descoperit că sectoarele pentru carne şi fructe de mare ale pieţii angro de alimente din Beijing sunt grav contaminate cu noul coronavirus

De asemenea, apelarea abuzivă a numărului unic de urgenţe poate fi sancţionată cu amendă între 1.000 şi 2.000 de lei sau cu până la 200 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Dacă fapta este repetată în interval de o lună, sancţiunea maximă poate ajunge la 4.000

de lei sau la 400 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI