Close sidebar
Close sidebar

Alarmant! Virus periculos la granițele României! S-a anunțat că se extinde din ce în ce mai mult. Medicii sunt panicați

Din ce în ce mai mulți oameni mor în Bulgaria și Ungaria din cauza gripei. Medicii din țările vecine României au anunțat că virusul se răspândește pentru că mulți oameni nu s-au vaccinat.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În Bulgaria autoritățile au anunțat că urmează să fie declarată epidemie de gripă, după ce 12 oameni și un copil de 5 ani au murit.

Citeste si: Lovitură grea pentru familia Dianei, fata aflată în moarte cerebrală! Tranfuzia nu a salvat-o: "Nu a ajuntat-o la nimic"

În mai multe regiuni din Ungaria este epidemie. Medicii din Ungaria și Bulgaria au transmis că gripa se răspândește cu repeziciune din cauză că mulți oameni nu s-au vaccinat.

Epidemie de gripă în ai multe țări

În majoritatea zonelor din Bulgaria școlile au fost închise.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: S-a aflat cine sunt cei patru morți în accidentul din Teleorman. Se întorceau de la Revelionul lăutarilor

Legea bulgară prevede că se poate declara epidemie odată ce numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 200 de cazuri la 10.000 de locuitori.

„Sunt aproape convins că cu timpul şi cu viteza cu care merge răspândirea asta de viroză, este deja atins şi, probabil, o să fie anunţat în următoarele zile.(...) Mai mult din jumătate din Bulgaria este atinsă deja de epidemie”, a spus Ivo Gheorghiev, medic în Vidin.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI