Close sidebar
Close sidebar

Alarmele aeriene din Ucraina se aud până în România

Alarmele aeriene repetate din Ucraina se aud până în România, în municipiul Sighetu Marmației, mai ales pe durata nopții.

Diana Puiu,

Alarmele aeriene se aud până în România

[Sursa foto: realitateademaramures.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bombardamentele aeriene și raidurile din Ucraina fac ca semnalele de alarmă să se audă până în România, la Sighetu Marmației.
"În urma sesizărilor venite de la cetăţenii din zona Sighetu Marmaţiei, referitoare la sunetul alarmei aeriene auzit în ultimele zile, precizăm că acesta este generat de către centrala de alarmare publică din oraşul Ujgorod, Ucraina, care alarmează şi regiunea Transcarpatia, aflată la frontiera cu România. Facem apel la calm, deoarece nu există niciun pericol pentru cetăţenii din România", a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi.

Citeste si: Un bloc a fost distrus, iar un spital local a fost atacat de parașutiștii ruși

Sighetu Marmației se află în imediata vecinătate a graniței cu Ucraina.

Statul Major al armatei din Ucraina a făcut publică o înregistrare video despre care a afirmat că reprezintă momentul în care artileria ucraineană loveşte un centru de comandă al armatei ruse, în apropiere de capitala

Kiev. Zona în care au fost surprinse imaginile este poreclită de militari drept „Autostrada Iadului” sau „Drumul spre Iad”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Rusia transmite că există "șanse" să ajungă la o înțelegere cu Occidentul. Vladimir Putin, dialog televizat cu Serghei Lavrov

Mai multe înregistrări scot la iveală bombardamente aeriene

O altă înregistrare, surprinsă tot cu ajutorul unei drone, prezintă un tanc rus lovit din mai multe direcţii de către rachete antitanc până în momentul în care vehiculul sare în aer.

Citeste si: 19 copii uciși într-un puternic atac

Un bazin de înot din Mariupol a fost bombardat, unde se aflau mai multe femei și copii.

Un tanc rusesc a fost lovit din mai multe părți de rachete, iar atacul a fost filmat de drone. Ivan Fedorov, primarul din Melitopol, răpit pe data de 11 martie de ruși, a fost eliberat.

Acesta a fost ținut prizonier cu alte nouă persoane.

Citeste si: VIDEO| Proteste masive anti-război în Ucraina. Ce se întâmplă la Kiev?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI