Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pe data 7 aprilie, un bărbat de 75 de ani se afla la domiliciul său din comuna Sâncel, împreună cu un consătean de 74 de ani, iar la un moment dat au început să se certe.

Citeste si: Constanţa: Un medic şi un ambulanţier vor fi plasaţi în izolare, după ce au intrat în contact cu un pacient suspectat de Covid-19

“Pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată, în mod repetat, cu un topor în zona capului, cauzându-i multiple leziuni traumatice, inclusiv de autoapărare la nivelul mâinilor, care necesită pentru vindecare un număr de 40-45 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii”, se arată în comunicat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: O asistentă medicală româncă de 41 de ani a fost răpusă de coronavirus în Italia

Pe data de 8 aprilie, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Alba care a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Citeste si: Doi buzoieni tratați de coronavirus, internați din nou în spital

Procurorii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si