Creatorul de modă Alber Elbaz, fost director artistic al casei Lanvin, a murit din cauza coronavirusului. El şi-a creat propria marcă, AZ Factory, potrivit AFP.

Citeste si: Petrecere de adolescenți cu foc armat. 9 copii au fost împușcați

Cine a fost Alber Elbaz

Celebrul creator de modă s-a născut în Maroc. Alber Elbaz (născut Albert) şi-a început cariera cu designerul american Geoffrey Beene la New York, înainte de a fi angajat de Guy Laroche.

Citeste si: Elena, o româncă de 32 de ani, a fost ucisă în Italia. Descoperirea șoc a polițiștilor

Bărbatul a avut dificila misiune de a-i urma lui Yves Saint Laurent pentru a continua linia de pret-a-porter a creatorului francez în 1998, înainte de a se alătura echipei Lanvin în 2001.

Citeste si: Doi pacienți COVID-19 transportaţi de la Bucureşti la Iaşi au decedat. Starea persoanelor era extrem de gravă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

alber elbaz a murit
Alber Elbaz a murit.[Sursa foto: Facebook]

Timp de 14 ani, el a reuşit un tur de forţă şi a revitalizat cea mai veche casă de modă franceză, fondată de Jeanne Lanvin în 1889, redându-i succesul şi notorietatea.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii! Ce mare artist s-a stins din viață?

La casa Lanvin, el şi-a impus stilul şi viziunea în moda feminină. O modă care pune în valoare corpul femeii.

în 2010, el a semnat o colecţie capsulă pentru gigantul suedez pret-a-porter H&M.

Alber Elbaz a marcat moda lumii prin rochiile sale scurte, adesea negre, purtate de actriţele de la Hollywood precum Natalie Portman, Cate Blanchett sau Sienna Miller.

Citeste si: Doliu în lumea artistică! O cunoscută cântăreață s-a stins din viață


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si