Initiativa se afla in cadrul unui program de tip "supermarket" ce vizeaza fidelizarea credinciosilor.

Preotul Gianfanco Formenton de la biserica Saint Martin din Trignano a anuntat intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook ca schema de recompensare a credinciosilor va fi implementata incepand cu 2 iulie.

Gianfranco a anuntat ca va oferi vin prosecco si chipsuri amestecate cu azima pentru impartasanie, mentionand ca oferta lui se adreseaza doar credinciosilor ce detin "un card de participare la slujbele religioase".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

intr-un interviu pentru presa italiana, preotul Gianfranco Formenton  a declarat ca ideea "s-a nascut ca un fel de joc, fiind gandita in colaborare cu membrii tineri ai parohiei, carora li se adreseaza cu precadere".
"In fiecare duminica, la sfarsitul slujbei, pun o stampila pe card, pentru a certifica prezenta. E doar un joc, insa el reaminteste tuturor ca credinta este un angajament si, in aceasta calitate, ea nu pleaca niciodata in vacanta", a declarat preotul italian.

Dupa ce initiativa sa a atras atentia mass-mediei, preotul se declara mirat de reactia presei.

"Toata aceasta agitatie doar pentru un prosecco si cateva chipsuri?", a transmis preotul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si