UPDATE: Barbatul in varsta de 40 de ani din localitatea galateana Varlezi care a fost transportat, in noaptea de duminica spre luni, in stare foarte grava la spital, dupa ce a suferit un traumatism cranio-cerebral, el avand o alcoolemie de 6,3 la mie, a murit la unitatea medicala.

Seful Servciului Judetean de Ambulanta Galati, dr.

Mihai Polinschi, a declarat, ca un echipaj al ambulantei a fost solicitat sa intervina in noaptea de duminica spre luni, in localitatea Varlezi, unde unui barbat i s-a facut rau.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Este vorba despre un pacient de 40 de ani, care prezenta un traumatism carnio-cerebral. El a intrat in stop cardiac, a fost resuscitat si ventilat mecanic si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, stabilindu-se ca avea o alcoolemie in sange de 6,3 la mie. Pana acum in judet, din exeperienta mea, nu am mai inregistrat un astfel de caz cu valori atat de ridicate ale alcoolemiei.

Au mai fost cu 4, 5, dar cu 6,3 la mie nu", a declarat Mihai Polinschi.

Din cate se pare, barbatul ar fi consumat alcool in exces pe tot parcursul zilei de duminica si nu este exclus ca la un moment dat sa se fi dezechilibrat si in urma cazaturii sa se fi lovit la cap.

O valoare mai mare a alcoolemiei in sange, de peste 7 la mie, s-a inregistrat in urma cu cativa ani la o femeie din judetul Iasi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si