Noaptea trecută, în județul Alba, pe DN1, trei tineri au fost uciși și alți trei, răniți, după ce au fost loviți de un șofer de 19 ani, care se afla sub influența alcoolului. Grupul de tineri se deplasa pe marginea părții carosabile.

Alcoolul la volan a ucis trei vieți

Accidentul s-a petrecut pe DN1, la ieșire din localitatea Sântimbru, în apropierea unei stații de alimentare cu carburat.

În jurul orei 03.30, tânărul șofer, în vârstă de 19 ani, a intrat cu mașina într-un grup de 6 persoane. În urma impactului, trei tineri au fost uciși, iar trei sunt răniți.

Tinerii care și-au pierdut viața în teribilul accident au vârsta de 17, 18 și 25 de ani.

"În noaptea de 27 august 2023, în jurul orei 03.30, un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei stații de alimentare cu carburant, ar fi surprins și accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părții carosabile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma accidentului, din nefericire, 3 persoane, în vârstă de aproximativ 17, 18, respectiv 25 de ani, au decedat", a transmis IPJ Alba.

Citește și: FOTO/ VIDEO- Plan roșu de intervenție în Brăila. Un autocar cu 72 de pasageri s-a răsturnat după ce s-a izbit de o remorcă parcată

Un tânăr s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, a omorât trei tineri și a accidentat încă trei

Un tânăr s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, a omorât trei tineri și a accidentat încă trei

[Sursa foto: Fcaebook- Poliția Română]

Șoferul, valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat

Șoferul în vârstă de 19ani care a ucis trei tineri noaptea trecută, pe DN1, în județul Alba, a fost testat cu aparatul etilotest. În urma testării, șoferul avea o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost testat și cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost negativ.

"În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv", a continuat IPJ Alba în comunicat.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și modul în care s-a produs accident.

Citește și: VIDEO- Politicianul Ilan Laufer, implicat într-un accident rutier în Câmpina. Fostul ministru a fost transportat la spital, alături de familia sa, cu care se afla în mașină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si