Alegeri prezidențiale 2019: localitatea Dobrești din județul Timiș depășește aproape la fiecare tur de scrutin prezența maximă la vot.

Citeste si: EXIT POLL alegeri. Informația esențială despre aceste sondaje care apar chiar astăzi

 

La orele prânzului, prezența la vot era de 119%, asta în condițiile în care pe listele permanente sunt înscrise 31 de persoane, informează Opinia Timișoarei. Din cei 31 de oameni cu drept de vot, la ora 13, își exprimaseră opțiunea de vot doar 9, dar alte 28 de persoane au ales

sa voteze pe listele suplimentare.

Prea Fericitul Daniel este originar din Dobrești, Timiș și a ctitorit o mănăstire acolo. Din acest motiv, mulți credincioși se deplasează în fiecare duminică pentru a participa la slujbă și aleg să voteze pe listele suplimentare din această localitate.

EXIT POLL alegeri prezidențiale 2019. Primele rezultate: iată cine intră în turul 2

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Acest EXIT POLL a fost realizat pe baza unui sondaj printre cei care au votat în prima parte a zilei de 11 noiembrie, rezultatele fiind citate de stiripesurse.ro.

EXIT POLL alegeri prezidențiale 2019- ora 12

Klaus Iohannis- 40%

Viorica Dăncilă- 27%

Dan Barna- 12%

Mircea Diaconu- 9%

Theodor Paleologu- 6%

Kelemen Hunor- 3%

Ramona Ioana Bruynseels- 2%

Alexandru Cumpănaşu- sub 1%

Tot sub 1% sunt și restul de candidați: Viorel Cataramă, Cătălin Ivan, John Ion Banu, Ninel Peia, Bogdan Stanoevici, Sebastian-Constantin Popescu.

EXIT POLL alegeri prezidențiale 2019- Dăncilă, în turul 2

În aceste condiții, Viorica Dăncilă este candidatul care intră, alături de Klaus Iohannis, în turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019.

Turul 2 de scrutin va avea loc peste două duminică, în data de 24 noiembrie. Se va ajunge în turul 2 dacă, în urma votului de astăzi, niciun candidat nu va trece de 50% plus unu din voturile valabil exprimate.

Prezența la vot la alegeri prezidențiale 2019 la ora 12 a atins procentul record de 15,82%. Au votat 2,88 de milioane de români în țară, plus aproape 400.000 în diaspora. Amintim că în diaspora s-a putut vota încă de vineri, 9 noiembrie. Cei mai mulți români din străinătate au votat în Anglia, Irlanda, Italia, Germania și Spania. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si