Lucrurile nu stau chiar așa. Din străinătate au ajuns numeroase imagini care demonstrează că mii de români stau cu orele la coadă pentru a reuși să voteze. Îngrijorarea cea  mai mare a acestora este că nu vor reuși să intre în secțiile de votare până la ora 21.00, când acestea se vor închide.

Avem imagini, în exclusivitate, de la o secție de votare din Germania, unde sute de români așteaptă să voteze.

Ei au cerut suplimentarea celor responsabili și prelungirea programului de vot.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

La secția de votare amenajată lângă Frankfurt, la Offenbach, oamenii așteaptă de ore întregi să voteze. Iar speriați că nu vor putea să-și manifeste dreptul la vot au început să strige la reprezentanții secției de votare. A venit și un echipaj de poliție pentru a asigura ordinea în zonă.

Conform informațiilor oficiale, presedintele Biroului Electoral pentru Sectiile de Vot din Strainatate (BESVS) Florentina Vasilateanu a anuntat ca a cerut BEC central prelungirea programului de votare, in urma mai multor solicitari in acest sens.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si