Close sidebar
Close sidebar

Alegeri în pandemie. "Vaccinul rusesc să fie administrat tuturor candidaților"

Propunere neobișnuită înainte de alegerile legislative din Venezuela: toți candidații să fie vaccinați împotriva noului coronavirus, cu vaccinul produs de Moscova.

Razvan Ilie,

Vaccinul din Rusia, utilizat în alegerile din Venezuela

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a declarat miercuri că ia în considerare ca vaccinul rusesc împotriva COVID-19 să fie administrat tuturor candidaţilor la viitoarele alegeri legislative.

"Am propus... să vedem dacă este şi posibil să oferim vaccinul rusesc pentru toţi cei 14.400 de candidaţi care s-au înscris pentru alegerile legislative pentru ca ei să poată ieşi în stradă şi să facă campanie din cartier în cartier în deplină siguranţă", a declarat Maduro într-un discurs televizat.

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel, anunț alarmant despre durata pandemiei

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alegerile legislative din Venezuela sunt preconizate să aibă loc pe data de 6 decembrie.

Primele vaccinuri din Rusia vor sosi pentru teste clinice în această lună, iar următoarele loturi în octombrie, a mai spus Maduro, fără să ofere alte detalii.

Venezuela: alegeri boicotate de Opoziție 

Rusia a devenit în august prima ţară care a aprobat un vaccin împotriva noului coronavirus, provocând scepticism în rândul experţilor, întrucât preparatele sigure şi eficiente necesită adeseori ani de zile pentru a fi puse la punct din cauza unei perioade complexe de studii clinice.

Citeste si: Bogătașul care a pierdut 16 miliarde de dolari într-o singură zi. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva

Între timp, mai multe partide de opoziţie intenţionează să boicoteze aceste alegeri, pe care le consideră drept o tentativă antidemocratică din partea preşedintelui Maduro de a prelua controlul asupra Adunării Naţionale (parlamentul), singura instituţie din Venezuela dominată încă de opoziţie.

Alegeri în Venezuela, pe 6 decembrie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI