Principalul partid de opoziție propune o listă stufoasă de candidați la alegerile locale ce urmează să se desfășoare pe 27 septembrie. Cea mai mare miză pentru PSD o reprezintă primăria Capitalei, acolo unde Gabriela Firea, din partea PSD, se va bate cu Nicușor Dan, candidatul dreptei reunite. Iată însă și cei mai importanți alți candidați din totalul celor 18 care aspiră la funcția de primar general al Bucureștiului: 

•  Traian Băsescu  (PMP)- inginer, actual europarlamentar
•  Călin Popescu-Tăriceanu  (ALDE)- inginer, actual senator
•  Ilan Laufer  (Partidul Forţa Identităţii Naţionale)- profesor de educaţie fizică şi sport
•  Alexandru Ion Coita  (Partidul Republican din România)- expert relaţii internaţionale
•  Bogdan Stanoevici  (Partidul Social Democrat Independent) – actor
•  Florin Călinescu  (Partidul Verde)- actor
•  Cătălin Ioan Berenghi  (independent)- ghid montan
•  Ioan Sîrbu  (Alianţa Pro Bucureşti 2020) – medic.

Citeste si: MAI anunţă noi măsuri pentru obţinerea vizei de flotant

La primăriile de sector, PSD îi susține pe următorii:

• Sectorul 1 -  Daniel Tudorache
• Sectorul 2 -  Dan Cristian Popescu
• Sectorul 3 -  Aurelian Bădulescu
• Sectorul 4 -  Daniel Băluţă
• Sectorul 5 -  Daniel Florea
• Sectorul 6 -  Gabriel Mutu.

alegeri locale
PSD speră să câștige alegerile locale

La Iași, împotriva fostului lor coleg, Mihai Chirică, primarul în funcție, care a trecut în tabăra liberalilor, PSD merge pe mâna deputatului Camelia Gavrilă, care a lucrat în trecut ca profesoară de limba română și a ocupat funcțiile de inspector școlar general și director școlar. 

La Brașov, dacă PNL îl susține pe George Scripcaru, edilul orașului din ultimii 16 ani, PSD îl susține pe deputatul și medicul Ovidiu Florin Orțan. 

La Timișoara, dacă liberalii merg pe mâna lui Nicolae Robu, primarul în funcție, din partea PSD va candida la primărie Voichița Lăzureanu, fostul manager al Spitalului de Boli infecțioase ”Victor Babeș”.

Alegeri Locale 2020. Olguța Vasilescu vrea din nou la primărie, luptă strânsă la Constanța între 3 candidați  

La Constanța, primarul PSD Decebal Făgădău este susținut în continuare în lupta cu Vergil Chițac (PNL) și Stelian Ion (USR- PLUS).

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La Craiova, PSD o propune pe Lia Olguța Vasilescu, fost primar în Bănie între 2012 și 2017, în timp ce PNL vine cu propunerea Nicolae Giugea, deputat.

La Pitești, Cristian Gentea, director general al RATEN, este propunerea PSD, rivalul de la PNL fiind actualul viceprimar, Sorin Apostoliceanu, fost și el la PSD.

La Cluj, Emil Boc este opțiunea liberală pentru reconfirmarea funcției de primar, în timp ce PSD a ales să-l susțină pe Valentin Cuibuș.

La Bacău, PSD îl susține pe Ștefan Sorin Umbrărescu, în timp ce alianța PNL-USR-PLUS a ales să meargă pe mâna deputatului USR Lucian Stanciu Viziteu. 

 

 

 

 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si