Rezultate alegeri 2019. Au apărut primele date exit-poll: Iohannis și Dăncilă, favoriții primului val de alegători.

Rezultate alegeri 2019. Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă sunt favoriții alegătorilor care și-au exprimat opțiunile până la ora 10.00, arată primele date de tip exit-poll, precizează surse oficiale pentru  STIRIPESURSE.RO.

Astfel, cei 1.256.029 de alegători care şi-au exprimat opţiunile în ţară până la ora 10.00

au votat în felul următor:

Klaus Iohannis- 40%

Viorica Dăncilă- 27% VEZI AICI RESTUL PROCENTELOR

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Alegeri prezidențiale 2019. Sondaj USR. Conform ultimului sondaj al USR, cu doar o saptamana inainte de alegeri, Klaus Iohannis se afla pe primul loc in preferintele electoratului cu 38,9%, urmat de Viorica Dancila- 22,6% si de candidatul USR-PLUS, Dan Barna- 19,1%.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Sondaj de ultimă oră. Răsturnare de situație. Cine intră în turul II

Pe locul patru se afla candidatul sustinut de ALDE si Pro Romania, Mircea Diaconu- 8,2%, iar clasamentul este completat de Theodor Paleologu- 5,5% si Kelemn Hunor-3,6%. 

Alegeri prezidențiale. Sondaj IMAS, 31 octombrie

Daca alegerile parlamentare ar avea loc acum – in loc de anul viitor –29,6 dintre cei care spun ca ar merge sigur la vot ar opta pentru PNL – in crestere cu aproape doua procente fata de luna septembrie, arata Barometrul EFM, realizat de IMAS in luna octombrie.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă, întrebată cum va reprezenta România în plan extern dacă nu știe engleză! Răspunsul candidatului PSD

PSD isi mentine locul 2 cu 21,2 la suta, in crestere cu aproape doua procente fata de luna septembrie. USR pierde si in aceasta luna un procent si jumatate, ramane astfel pe locul trei – cu 16,4%.

Pe locul 4, dar la distanta considerabila, se afla ProRomania – partidul condus de Victor Ponta – in crestere cu aproape un procent – ajunge la 10,6% din intentiile de vot.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si