Close sidebar
Close sidebar

Alegeri prezidențiale 2019. Cine conduce în cursa prezidențială, până la 11.30

Alegeri prezidențiale 2019. Primele date disponibile la partide arată că pentru votul de dimineaţă, până la ora 11.30, scorul este unul mai strâns decât se anticipa.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Alegeri prezidențiale 2019. Astfel, potrivit surselor politice,  Klaus Iohannis are 57%  din opţiunile electoratului, iar  Viorica Dăncilă 43%.

    Pe baza precedentelor alegeri, se poate spune că electoratul PSD este unul mai matinal, în vreme ce electoratul aşa-zis de dreapta se mobilizează la vot în a doua parte a zilei. STIRIPESURSE.RO vă va ţine la curent pe tot parcursul zilei, cu datele existente la partide referitoare la evoluţia opţiunilor în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

    Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019- Prezenţa la vot la ora 11:00 este 11,39%, peste 2 milioane de români și-au exercitat dreptul de vot

    Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

    Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

    Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

    Alegeri prezidențiale 2019. La fel ca în primul tur al alegerilor prezidenţiale, Centrul de Sociologie Urbană și Regională- CURS şi Avangarde realizează sondaj de tip exit-poll şi în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

    Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019. Traian Băsescu, declarații înainte de vot: "Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură"

    Alegeri prezidențiale 2019. Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale era la ora 11:00 de 11.39%, peste 2 milioane de români exercitându-şi dreptul de vot, conform datelor BEC. Până la 11:00, la secţiile de vot din străinătate au votat peste 400.000 de alegători. Peste 18,2 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi, duminică, la cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

    Votarea are loc până la ora 21.00, dar secţiile unde sunt cozi pot rămâne deschise până la ora 23.59. În străinătate, procesul electoral a început în noaptea de joi spre vineri şi continuă până luni, la ora 7.00. La primul tur al alegerilor prezidenţiale, prezenţa a fost de 51,19%, 675.348 persoane votând în diaspora.

    Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019- BEC- Prezenţa până la ora 9:00, 3,35%. Ilfov, Constanţa, Teleorman sunt judeţele cu cea mai bună prezenţă

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI