Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Scaunul de primar este greu de luat.  Daniel Precup, candidat:  Lupta s-a dus chiar in trei. Am mers umar la umar, as putea spune baioneta la baioneta.

"S-a iesit ca la 6 din 49! Erau sapte candidati, am inteles ca doi au iesit la egalitate de puncte si al treilea la sase puncte diferenta"

Ca la jocurile de noroc! Asa se simt Daniel Precup si Flavius Ros, candidati la primaria Sag.  Ambii au obtinut acelasi numar de voturi, asa ca lupta pentru fotoliul de edil merge mai departe.

Daniel Precup, candidat PNL: Am avut avantaj un vot, intre timp s-a reluat si renumarat voturile. Atunci mi s-au luat doua dintre voturi.

Daniel Precup, secretar la un centru medical, a trecut de la agonie la extaz in doar cateva minute. S-a bucurat ca este in fruntea clasamentului, dar momentul de glorie n-a durat prea mult.

Contracandidatul sau, Flavius Rosu, antrenor de fotbal, a cerut renumararea voturilor. Nici bine n-au facut rocada ca podiumul s-a rasturnat din nou.

Flavius Rosu, candidat PSD: Am trecut eu cu un vot in fata lui. In urma acestui lucru, candidatul PNL a cerut sa se numere voturile si in sectia cealalta de votare.

S-au numarat de cateva ori ca sa fie sigur.
De aceea am si intarziat cu ele ca sa le ducem.

Pana la 4 dimineata nimeni n-a miscat in front. Toata lumea a numarat voturile, iar la final, presedintele sectiei de votare a decis:

Ramona Ristea, presedinte sectie de vot: s-a constatat existent unei situatii de balotaj, respective doi candidati au obtinut acelasi numar de voturi.

Mai veniti o data la vot. Mai venim, mai venim. Nu va deranjeaza? Nu, dimpotriva. E o placere. Lumea se mai agita putin. Tot monotonie, monotonie, ametesti asa.

Noua runda de alegeri va avea loc peste doua saptamani. Daca astazi si-au strans mana in fata camerelor de filmat, de maine cei doi candidati sunt din nou rivali in campania electorala.

Cine va fi urmatorul primar pana la urma? Nu stim, asta vor decide oamenii cu drept de vot din localitatea noastra.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si