Episcopul Marchel, subordonat Patriarhiei Moscovei a declarat ca Biserica nu se amesteca în politica, dar poate explica oamenilor cine incalca valorile morale sanatoase. Preotii au adaugat ca oamenii trebuie sa sustina un candidat crestin si moral sanatos, asa cum, în opinia lor, este candidatul prorus Igor Dodon.

„Avem de ales un pre­se­din­te din doua can­di­da­tu­ri. Un cres­tin sau un necres­tin. Un patri­ot sau un nepa­tri­ot.... Des­pre ati­tu­di­nea unui can­di­dat, Igor Dodon, pe care-l cre­dem cres­tin si patri­ot, nu o sa vor­besc mult, pen­tru ca e nor­mal sa ai o ati­tu­di­ne fata de bise­ri­ca, cre­din­ta si valo­ri­le natio­na­le,

asa cum o are el. Dar des­pre ati­tu­di­nea dnei San­du, al doi­lea can­di­dat care aspi­ra la func­tia de pre­se­din­te… Ati­tu­di­nea ei fata de mora­li­ta­tea cres­ti­na, fata de cura­te­nia sufle­teas­ca, fata de tot ce este sfant pare sa fie aba­tu­ta mult de la axa nor­ma­li­ta­tii. Anu­me asta ne-a scos din case­le noas­tre, ca sa venim sa ne împar­ta­sim cu îngri­jo­ra­rea noas­tra cu dvs.”, a declarat Machel alaturi de alti trei preoti, citat de ZiarulNational.md.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Maia Sandu
Maia Sandu

Totodata, episocopul a acuzat-o pe Maia Sandu ca e stearpa pentru ca nu are copii si familie.

"Rodul activitatii mele, a dumitale, trebuie sa se soldeze cu un... rezultat. Asa cum nu gasim rodul staruintelor ei, am zis ca e un bob sterp. Lumea zice ca ea nu va închide biserici, pentru ca ea se duce la biserica. Eu nu am vazut-o", a mai spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si