Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, și-a exprimat votul marți într-o ținută elegantă, cu ochelari de soare și tocuri înalte, dar presa a remarcat imediat că a mers fără mască de protecție la vot. Melania Trump a votat într-o secție din Florida, statul fiind esențial pentru încercarea soțului ei de a-și păstra președinția pentru alți patru ani.

Melania Trump se află în West Palm Beach, Florida, în dimineața zilei alegerilor.

Potrivit presei americane, Melania purta o rochie Gucci cu imprimeu de 4.500 de dolari, pantofii ei erau de la Louis Vuitton și geanta de la Hermes. 

Melania Trump, fără mască de protecție la votul de marți

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Melania purta o rochie Gucci cu imprimeu în lanț de 4.500 de dolari

Rezultate alegeri SUA 2020. Ce promisiune a făcut Trump pentru noaptea alegerilor

Preşedintele Statelor Unite, republicanul Donald Trump, a promis marţi că nu îşi va proclama prematur victoria în faţa contracandidatului democrat, Joe Biden. Existau temeri și speculații de presă care spuneau că Trump ar avea o altă strategie, aceea de a-și declara prematur victoria, în condițiile în care sondajele îl dau învingător pe Joe Biden, cu o diferență de 7-8 procente.

Analiștii politici investigați de publicația Axios au speculat că  Donald Trump ar avea o strategie suspectă  pentru ziua alegerilor: Trump intenționează să declare victoria devreme în noaptea alegerilor, dacă Biden pare să fie înaintea sa, spuneau

analiștii, în ciuda faptului că statele vor număra în continuare buletinele de vot prin poștă- și că unele state, cum ar fi statul Pennsylvania, va fi în așteptarea buletinelor de vot prin e-mail pe tot parcursul săptămânii.

Citeste si:   Alegeri SUA 2020. Primele rezultate finale vin dintr-un mic oraș de graniță. Cine a câștigat: Biden sau Trump?

"Cred că vom avea victoria. Dar numai când e victorie. Nu e nevoie să ne jucăm", a răspuns Trump la emisiunea Fox and Friends (Fox şi prietenii), când a fost întrebat dacă doreşte să se declare învingător.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Unii analişti au sugerat că actualul preşedinte ar putea susţine că a câştigat dacă va conduce în sondaje, înaintea numărării tuturor voturilor. Procedura de numărare oficială ar putea dura câteva zile, inclusiv în state unde rezultatul poate schimba câştigătorul următorului mandat la Casa Albă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si