Close sidebar
Close sidebar

Alegeri SUA 2020. Prima Doamnă Melania Trump, apariție neverosimilă la vot (VIDEO)

Alegeri SUA 2020. Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, a surprins pe toată lumea cu ținuta sa din ziua votului pentru casa Albă. Un detaliu a fost total inacceptabil pentru jurnaliști, în condițiile în care SUA se confruntă cu un adevărat tsunami de cazuri noi de coronavirus, iar liderii politici ar trebui să fie modele de comportament pentru populație.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol

Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, și-a exprimat votul marți într-o ținută elegantă, cu ochelari de soare și tocuri înalte, dar presa a remarcat imediat că a mers fără mască de protecție la vot. Melania Trump a votat într-o secție din Florida, statul fiind esențial pentru încercarea soțului ei de a-și păstra președinția pentru alți patru ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Melania Trump se află în West Palm Beach, Florida, în dimineața zilei alegerilor. Potrivit presei americane, Melania purta o rochie Gucci cu imprimeu de 4.500 de dolari, pantofii ei erau de la Louis Vuitton și geanta de la Hermes. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI