Alegeri SUA 2020. Profesorul universitar american Allan Lichtman, al cărui model de prognozare a rezultatului din alegerile SUA a prezis corect fiecare victorie prezidențială încă din 1984, inclusiv victoria lui Trump în 2016, spune că moneda este deja aruncată.

Alegeri SUA 2020. Allan Lichtman a declarat pentru Fox News în weekend că modelul său, care spune că un candidat e victorios dacă câștigă mai multe „chei”, a luat o turnură diferită pe fondul pandemiei de coronavirus și al tulburărilor civile din America.

În 2016, spune Lichtman, candidatul Trump avea doar șase „chei” împotriva sa, dar astăzi sunt șapte "chei" împotriva actualului lider de la Casa Albă.

Citeste si: CV și avere Joe Biden. Toate datele despre rivalul lui Donald Trump la președinția Statele Unite

Alegeri SUA 2020. Predicție cât se poate de clară a istoricului Allan Lichtman 

„Previziunea mea este că Donald Trump va deveni primul președinte în exercițiu, de la George H. W. Bush încoace, în 1992, care pierde Casa Albă după un singur mandat, iar Joe Biden va fi următorul președinte al Statelor Unite ”, a declarat istoricul Allan Lichtman.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pe lista "cheilor" negative în dreptul lui Trump se află, potrivit istoricului american, scandalurile repetate pe care le-a generat în ultimii ani, revoltele sociale din multe orașe americane, precum și problemele economice pe termen scurt și lung gestionate de liderul de la Casa Albă.

Citeste si: Care este nivelul de încredere al americanilor în Donald Trump în comparație cu alți foști președinți din SUA

Istoricul Allan Lichtman (dreapta), în interviul acordat postului Fox News

Alegeri SUA 2020. Ce spun casele de pariuri

Prima șansa la acasele de pariuri o are democratul Joe Biden. De exemplu, la agenția de pariuri online Unibet Biden îl devansează pe Donald Trump. In acest moment, Donald Trump are cota 4.25 sa castige votul popular, in timp ce cota pentru candidatul Partidului Democrat este de doar 1.15, potrivit Ziare.com.

La alte case de pariuri, scorul este mai strâns. Bookmakerii îl situează pe Joe Biden, în acest moment, la cote între 1,44 și 1,53, o medie aproximativă de 1,50 pentru candidatul democrat. Dincolo, Donald Trump se situează la 2,2-2,86.

Făcând o medie prin scăderea primei și ultimei cote, la fel ca unele jurii, se ajunge la o medie de 2,60, conform Libertatea. Ce înseamnă, pentru cei care nu se pricep la pariuri: La 100 de euro mizați pe Biden, poți câștiga 150 de euro dacă el iese președinte, adică un profit de 50 de euro; La 100 de euro mizați pe Trump, poți câștiga 260 de euro, adică un profit de 160 de euro. 

Citeste si: Alegeri SUA 2020. Cum arată sondajele înaintea Zilei Z: Joe Biden are un avans fragil în fața lui Donald Trump

JOE BIDEN
Joe Biden are șanse mari să se mute la Casa Albă după alegerile prezidențiale din 3 noiembrie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si