Vremea se va încălzi uşor în majoritatea zonelor, însă nu scăpăm de ploi . Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 28 de grade.

Meteorologii ne anunță că nu vom scăpa de ploi

Astăzi  vremea  s-a menținut senină în mare parte din țară, dar asta nu ar trebui să ne bucure prea tare, deoarece există posibilitatea ca spre seară să apară înnorări și averse în diferite colțuri ale țării.

Cele mai afectate zone ale țării sunt în vestul și sud-vestul României, unde vor apărea averse și descărcări electrice.

Citeste si: VIDEO- Cod galben de averse şi vânt în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov, luni dimineaţa

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mâine vremea se va încălzi devenind, local, călduroasă în regiunile vestice şi sud-vestice, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 32 de grade.

Urmează o schimbare radicală a vremii

Meteorologii spun că Bucureștiul va fi ferit de eventualele ploi de scurtă durată și cel mai probabil se vor înregistra averse locale în noaptea de 24 spre 25 mai.

Citeste si: Vremea nefavorabilă din Capitală a cauzat amânarea mai multor zboruri. Un avion a fost nevoit să anuleze aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă

Specialiștii au anunțat că vremea rea amenință nordul și nord-vestul țării. În decursul zilei de 25 mai, există șanse să apară ploi de scurtă durată, însă temperaturile nu vor scădea prea mult, motiv pentru care puteți sta liniștiți.

Spre seară, Moldova, Dobrogea și o parte din Muntenia vor avea parte de vânt și ploi, care se vor transforma în vijelii. Din nefericire, aversele vin la pachet și cu descărcări electrice puternice sau grindină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si