La data de 23 februarie 2023, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Iași au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 46 de ani din comuna Ungheni a dispărut fără urmă. Mogoșeanu Gheorghe, în vârstă de 46 de ani, din comuna Ungheni, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Citește și: Durere fără margini în familia Luizei Melencu! Mama tinerei nu are liniște nici după ce Gheorghe Dincă a fost trimis în spatele gratiilor: „Vreau să-l linșez. Să sufere cum a suferit și copilul meu”

La momentul la care a dispărut, bărbatul era îmbrăcat cu un cojoc cu blană de culoare maro, trening bleumarin, iar în picioare avea o pereche de cizme de cauciuc de culoare verde.

Semnalmente: 1.80 m înălțime, 90 de kilograme, față lunguiață, păr mediu de culoare șaten și ochi verzi.

Citește și: Tragedia unei familii: Gerhard a fost găsit decedat, după 2 luni de la dispariție: „Nu plânge mamă c-am plecat”

Oricine deține informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugat să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de Poliție.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat dispărut de câteva zile a fost găsit mort în locuință

Femeie dată dispărută

Polițiștii din cadrul  I.P.J. Giurgiu efectuează verificări în vederea depistării unei femei, de 35 de ani, dispărută din localitatea Dobreni, comuna Vărăști, județul Giurgiu.

Citește și: FOTO- Mai multe persoane au fost surprinse de o avalanșă, în Munții Rodnei. Un turist polonez și-a pierdut viața

La data de 20 februarie a.c., ora 19.36, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Comana a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, concubina acestuia, Șerban Florica ar fi plecat de la domiciliul său, din localitatea Dobreni, comuna Vărăști, județul Giurgiu și nu a mai revenit.

Citește și: VIDEO |Șase oameni au murit, iar alți 47 sunt dispăruți în urma surpării unei mine de cărbune

Semnalmente: 1.60 m înălțime, 80 de kilograme, constituție robustă, păr șaten, ochi căprui.

La momentul dispariției femeia era îmbrăcată cu o geacă roșie, pantaloni negri și ghete albe.

Citește și: Nepoata lui Mihai Trăistariu este de negăsit, la 3 ani de la dispariție: „Nu o mai căutăm. Sora mea crede că a murit”

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si