Close sidebar
Close sidebar

Alerta cu bomba in sectorul 5 al Capitalei. UPDATE: Alarma a fost falsa

Alerta cu bomba în sectorul 5 al Capitalei, informeaza Realitatea TV, dupa ce s-a primit un apel despre o valiza suspecta într-un parc. Pirotehnistii se deplaseaza la fata locului.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Alerta cu bomba in sectorul 5 din Bucuresti
Alerta cu bomba în sectorul 5 al Capitalei, informeaza Realitatea TV, dupa ce s-a primit un apel despre o valiza suspecta într-un parc. Pirotehnistii se deplaseaza la fata locului.
Cel care a alertat autoritatile le-a povestit acestora ca valiza sta de câteva ore în parc, pe spatiul verde. Zona este împrejmuita si urmeaza ca pirotehnistii sa decida daca o vor deschide chiar în acel loc sau daca exista suspiciuni ca ar exista o substanta explozibila în valiza si daca e nevoie sa fie transportata în alt loc.

UPDATE:  Alerta cu bombă din sectorul 5 a fost falsă. În valiză nu s-au găsit materiale periculoase. Este a treia ameninţare cu bombă din ultimele trei zile, în Capitală. Primele două au avut loc la Spitalul Militar Central şi, respectiv, la metroul bucureştean şi toate s-au dovedit a fi false.
Cel care a alertat autoritatile le-a povestit acestora ca valiza sta de câteva ore în parc, pe spatiul verde.

Zona este împrejmuita si urmeaza ca pirotehnistii sa decida daca o vor deschide chiar în acel loc sau daca exista suspiciuni ca ar exista o substanta explozibila în valiza si daca e nevoie sa fie transportata în alt loc.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI