Close sidebar
Close sidebar

Alertă cu bombă într-o piață din municipiul Vaslui

Polițiștii locali vasluieni au fost alertați, vineri dimineață, cu privire la faptul că ar fi fost amplasată o bombă.

Diana Puiu,

Alertă cu bombă într-o piață din municipiul Vaslui

[Sursa foto: stiriest.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui au informat că o bombă ar i fost amplasată în Piața Traian.
„La ora 08.15, s-a primit o sesizare de la Poliţia Locală Vaslui, cu privire la faptul că, la ora 07.59, au primit un e-mail referitor la plasarea în municipiul Vaslui, în Piaţa Traian, a unui dispozitiv exploziv. Se fac verificări pentru clarificarea situaţiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Citeste si: UPDATE Panică pe Aeroportul „Henri Coandă”. Alertă cu bombă la bordul unui avion/ Alerta s-a dovedit a fi falsă

Accesul în hala Pieței Traian este restricționat.

Citeste si: Alarma cu bombă de la un centru comercial din Timişoara, falsă

Alarmă cu bombă șa un centru comercial din Timișoara

Un bărbat a sunat la 112, pe data de 23 mai,  puțin după ora 17:00, și a anunțat că în centrul comercial Bega din Timișoara ar fi fost plasat un  dispozitiv exploziv.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Autoritățile au intrat în alertă, la fața locului fiind trimise mai multe echipe de intervenție, inclusiv pirotehniștii.

Citeste si: Un botoșănean a găsit o grenadă defensivă și s-a dus cu ea la cârciumă

Potrivit  Poliției Timiș,  amenințarea cu bomba este la etajul 2 al complexului Bega.

Pentru siguranță, tot complexul a fost evacuat. 

”Astăzi, 23 mai a.c., în jurul orei 17:00, poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un centru comercial  din Timişoara, s-ar afla o bombă. La faţa locului, au ajuns pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş,poliţiştii,jandarmii şi echipaje ISU Banat, care, în urma verificărilor, au stabilit că este o alarmă falsă”, transmite IPJ Timiş.

Alerta cu bombă a fost falsă

Poliţiştii îl caută acum pe cel care a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa amplasarea unui dispozitiv expoziv la etajul al doilea al centrului comercial.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI