Anunțul a fost făcut de către Poliția Locală, atunci când un bărbat ar fi telefonat și a spus că ar fi amplasat două bombe, una în incinta unui spațiu comercial din Sectorul 2, alta într-o zonă publică din Sectorul 1.

Citeste si: Alertă cu bombă la o școală din București. Poliția a anunțat că a fost falsă

În urma controlului pirotehnic, alarma nu se confirmă.

La fața locului se află mai mulți polițiști din cadrul Poliției Capitalei și o echipă pirotehnică din cadrul SIAS și specialiști din cadrul SRI. În urma controlului efectuat în Sectorul 1, alarma nu se confirmă.
Pentru Sectorul 2 sunt continuate verificările.

Citeste si: Colet suspect în parcarea unei policlinici din Târgu Mureș

Alertă cu bombă la o școală din București

Pe data de 27 mai, autoritățile au fost alertate cu privire la existența unui dispozitiv explozibil lângă o școală din Capitală.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Astăzi, în jurul orei 16.15, o persoană a apelat numărul direct al unei secţii de poliţie şi a comunicat faptul ca la o unitate de învăţământ din sectorul 3 s-ar afla un dispozitiv exploziv. Au fost dispuse, de urgenţă, măsuri de evacuare a elevilor şi personalului şi restricţionarea traficului în perimetrul adiacent fiind declanşate verificări de către specialiştii pirotehnicieni”, a transmis vineri, Poliţia Capitalei.  

Citeste si:  Alertă cu bombă într-o piață din municipiul Vaslui

Sursa citată a precizat că au acţionat atât poliţişti, cât şi echipe ale Serviciului Român de Informaţii. 

”Nu s-a confirmat vreo  stare de pericol  ”, a mai precizat aceasta.  

Alertă falsă cu bombă în Timișoara

A fost alertă luni seara la Timișoara. Un apel la 112 a anunțat că într-o clădire din oraș, la etajul doi, a fost pus un dispozitiv explozibil. Apelantul a spus și denumirea locului, însă acea denumire o poartă atât o maternitate, cât și un centrul comercial.

Citeste si: Panică la intrare în Orășelul Copiilor din Capitală. Echipele de pirotehniști au intervenit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si