Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Alertă cu bombă într-un avion românesc! Aeronava a aterizat de urgență în Timișoara

Alertă pe Aeroportul din Timişoara! Un avion care se deplasa pe ruta Polonia - Egipt a aterizat de urgenţă, după ce în aeronavă a avut loc o ameninţare cu bombă.

Stefania Pavel,

Imagine reprezentativă pentru un avion.

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Panică în miez de noapte! Într-o aeronavă care se deplasa pe ruta Polonia- Egipt a fost amenințare cu bombă, iar avionul a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul din Timișoara, scrie Obsevator. Anunțul a fost făcut atunci când avionul se afla în spațiul sârbesc, iar aceasta a aterizat în siguranță în aproximativ 35 de minute.

Plan Roșu de intervenție pe Aeroportul Timișoara!

În total, în avion se aflau 130 de pasageri, dintre care 7 membri ai echipajului. Aceștia au fost extrem de panicați.

În jurul orei 23:27 pilotul unei aeronave româneşti a dat anunțul către turnul de control al aeroportului Timişoara cu privire la amenințarea cu bombă.

”Pilotul a luat decizia de a ateriza la Timişoara. Toată lumea a fost prezentă, poliţia, pompierii, salvarea”, a spus Daniel Stamatovici, directorul Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" Timişoara, pentru sursa precizată mai sus.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Imagine reprezentativă pentru un avion.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Incident în poligonul militar din Alba Iulia. Doi polițiști, răniți în urma unei explozii produse în timpul demontării unor cartușe. În ce stare se află cei doi

Potrivit protocolului, aeronava a fost imediat direcţionată către aeroportiul care întruneşte toate condiţiile de securitate, iar la Timişoara a fost imediat acționat Planul Roşu de Intervenţie. Zeci de echipaje de intervenţie, inclusiv o brigadă antitero au fost prezente pe aeroport, în timp ce pasagerii, atât copii, cât şi adulţi, au fost debarcaţi şi escortaţi într-o zonă securizată.

Totul a fost verificat cu atenție, însă dispozitivul exploziv nu a fost găsit, așadat pasagerii au fost anunţati că îşi vor putea relua cursa vineri.

Alertă cu bombă pe Otopeni

Săptămâna trecută a avut loc un incident asemănător! De data aceasta, alerta a fost într-un avion Turkish Airlines. Aeronava Boeing 737 a decolat de data de 12 aprilie de la Varșovia, cu destinaţia Istanbul, şi avea 158 de pasageri la bord, informează Observator.

Imagine reprezentativă pentru un avion.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv, de o gelozie ieșită din comun"

În doar 15 minute, aeronava a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni. Verificările au durat aproximativ 4 ore și au fost făcute de Brigada Antitero a SRI, mai apoi, pentru că nu a fost găsit nimic, avionul și-a continuat cursa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI