Close sidebar
Close sidebar

Alerta cu bomba intr-un mall din Galati. Oamenii au fost evacuati de urgenta

Un mall din Galati a fost evacuat de urgenta dupa ce la 112 s-a primit un apel de urgenta in care se spune ca in magazin ar fi o bomba.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politia a venit de urgenta la fata locului pentru a face verificarile necesare si pentru a afla cu adevarat daca in mall exista vreun dispozitiv exploziv.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Galati, Andreea Rogojina, a declarat pentru News.ro ca la 112 a fost primit un telefon prin care o persoana "a facut referire la o alerta cu bomba" la cel mai mare centru comercial din municipiul Galati.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La fata locului au ajuns echipe ale ISU, SRI si Politie, care fac cercetari.

Oamenii au fost anuntati prin difuzoare sa se îndrepte spre iesire si sa evacueze centrul comercial, fara sa fie precizat motivul.

Atat clientii, cat si angajatii magazinului au iesit în parcarea centrului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI