Close sidebar
Close sidebar

Alertă cu bombă într-un tren plin cu călători, pe ruta Iaşi-Timişoara! SRI-ul şi Poliţia au intervenit imediat!

Trenul Iaşi – Timişoara a fost oprit, marţi seară, în staţia Vama, din judeţul Suceava, după ce un bărbat a ameninţat că va detona o bombă dacă nu primeşte o sumă de bani.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alerta s-a dat marţi seară, în jurul orei 19.00. Un bărbat care a folosit un nume generic a sunat la 112 şi a anunţat că se află în trenul Iaşi – Timişoara şi are cu el o bombă. Bărbatul a spus că va detona dispozitivul exploziv dacă nu primeşte o sumă de bani.

Forţe de la SRI, poliţişti şi pompieri au oprit garnitura în staţia Vama din judeţul Suceava.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Poliţiştii au dispus evacuarea tuturor călătorilor. Sunt aşteptaţi geniştii pentru a verifica garnitura. Între timp, anchetatorii încearcă să identifice suspectul care a sunat la 112, scrie realitateadesuceava.net.

În iulie 2018, trenul Iaşi – Timişoara a fost blocat două ore în Gara Târgu Frumos. Atunci, personalul trenului a observat o servietă suspectă abandonată între două vagoane.

Sursă:realitatea.net 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI