În aeronava Wizzair de pe ruta Kutaisi -Varşovia a fost o ameninţare cu bomba la bord, conform Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti, scrie Mediafax.

Aeronava a aterizat la 16.20 la Otopeni şi a fost parcată pe o poziţie izolată. „Pasagerii (173) au fost debarcaţi la ora 16.25. Procedurile specifice sunt în curs”, au mai spus reprezentanţii CNAB. Ameninţarea cu bombă a fost primită telefonic, la aeroportul Kutaisi, de o femeie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Serviciul Român de Informaţii transmite că urmează să scaneze bagajele şi aeronava. "A fost instituită celula de criză la nivelul aeroportului, SRI este prezent cu echipa pitotehnică care urmează să scaneze bagajele şi aeronava. S-a intrat pe procedura standard în astfel de situaţii, procedura gestionată de conducerea aeroportului. Cursa nu are destinaţia România, a aterizat de urgenţă la Otopeni, s-a intrat pe procedura de urgenţă a aeroportului.

Pasagerii au fost evacuaţi", a anunţat Serviciul Român de Informaţii.

Reprezentanţii aeroportului anunţă că pasagerii au fost debarcaţi şi duşi în zona de îmbarcare a terminalului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si