O ameninţare cu bombă a fost primită, în această dimineață, având ca obiectiv Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia. Poliţiştii au evacuat persoanele din cele două instituţii.

UPDATE: Aproximativ 400 de persoane au fost evacuate

„La faţa locului se află poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, respectiv ai Poliţiei municipiului Medgidia, pentru restricţionarea circulaţiei în zonele vizate. De asemenea, se asigură perimetrul în zonă, de către poliţişti şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, respectiv ai Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanţa.

La faţa locului se află şi pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa, care asigură zona pentru măsuri de protecţie şi stingere a incendiilor”, a transmis IPJ Constanţa. 

Pirotehnişti din cadrul Serviciului Român de Informaţii efectuează controlul Curţii de Apel Constanţa, iar concomitent, pirotehnişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa efectuează controlul Judecătoriei Medgidia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Clipe de coșmar pentru polițiștii unei secții din Neamț. Un bărbat a venit cu un proiectil în sacoșă

Alertă cu bombă la Constanța

"Astăzi, în jurul orei 9 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa. 

Polițiști, jandarmi și pompieri au ajuns la fața locului și ajută la evacuarea persoanelor din cele două instituții.

Citeste si: Breaking News: A avut loc o explozie violentă la uzina de armament Băbeni: patru persoane decedate și trei rănite


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si