UPDATE: Polițiștii l-au identificat pe tânărul de 18 ani pe o stradă din municipiul Timișoara. Acesta a fost sancționat cu o amendă în valoare de 4.000 de lei și a fost transportat la o clinisă de psihiatrie.

"Tânărul, în vârstă de 18 ani, a fost depistat pe strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timișoara, de către un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timișoara.

Acesta a fost sancționat contravențional de către polițiști cu amendă în valoare de 4.000 de lei conform OUG 34/2008 privind apelarea nejustificată a numarului unic pentru apeluri de urgență 112.

Totodată, tânărul a fost transportat la Clinica de Psihiatrie “Eduard Pamfil” din municipiul Timișoara în vederea efectuării unui control de specialitate", au transis autoritățile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

O alertă cu bombă a pus pe jar autoritățile din Timișoara. O fabrică aflată la marginea orașului a fost evacuată în cursul serii de nouă septembrie, pentru a evita o tragedie.

Fabrică din Timișoara, evacuată din cauza unei alerte cu bombă

Autoritățile au fost sesizate în jurul orei 21:52, pe data de 9 septembrie, că la o fabrică de la marginea orașului Timișoara ar fi amplasată o bombă. 

Citește și: Germania introduce controale la toate frontierele terestre. Moment de cumpănă pentru viitorul libertății de mișcare în UE

La fața locului indicat în apel s-au deplasat mai multe echipaje, care au intervenit de urgență. Zeci de muncitori au fost evacuați pentru evitarea unei posibile tragedii. În urma primelor verificări la fața locului, s-a constatat că alerta era falsă, în incinta fabricii neexistând vreo bombă.

Polițiștii au identificat persoana care ar fi dat apelul fals. Se pare că este vorba de un tânăr de 18 ani.

Citește și: VIDEO Alertă cu bombă la hotelul unde a fost cazată Lasconi

Ce au transmis autoritățile

"La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 21:52, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Buziașului din Timișoara ar fi amplasată o bombă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, fiind identificat apelantul, un tânăr în vârstă de 18 ani, în continuare efectuându-se verificări în vederea depistării acestuia și dispunerea măsurilor legale în consecință", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si