Poliţia a fost informată cu privire la o "situaţie susicioasă" marţi dimineaţa, iar o operaţiune este în curs, scrie presa belgiană, care citează un purtător de cuvânt al poliţiei. Străzile din jurul centrului comercial City 2 au fost închise, scrie news.ro.

Premierul Charles Michel participă la o reuniune cu Centrul naţional belgian de reacţie în caz de criză, a anunţat procuratura.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit The Associated Press, autorităţile au închis centrul comercial în urma alertei.

Poliţişti cu faţa acoperită de cagule şi militari patrulau cel puţin la una dintre intrările în City 2, iar vehicule de poliţie se aflau lângă centrul comercial.

Potrivit presei, alerta a fost declanşată la ora locală 5.30 (6.30, ora României), iar forţele de ordine au intervenit imediat.

Belgia se află în alertă cu privire la un atac posibil sau probabil, în urma atacurilor teroriste de la Paris şi saint-Denis, în noiembrie, soldate cu 130 de morţi, la care au participat cetăţeni belgieni sau persoane care au locuit la Bruxelles.

Atacuri teroriste s-au soldat cu 32 de morţi, pe 22 martie, pe aeroportul din capitala belgiană şi într-o staţie de metrou.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si