UPDATE: „În urma unui apel anonim la 112, autoritățile au intervenit la centrul comercial Veranda Mall, unde întreprind investigațiile de rigoare, conform legii. Din păcate, acest lucru a presupus o suspendare temporară a activității centrului. Sperăm să o putem relua în curând și ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă vom ține la curent cu toate informațiile și pe această cale le mulțumim clienților și angajaților din Veranda Mall pentru cooperare”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Veranda Mall. 

La fața locului au sosit polițiști care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locație și de asemenea au fost aplicate restricții rutiere în zonă.

La adresa sunt prezente forțele Serviciului Român de Informații precum și Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Atac violent la mall, soldat cu un mort și zece răniți

Zona Obor s-a îmbogăţit, din toamna lui 2016, cu încă un spaţiu comercial: un mall modern care oferă şi 1.200 de locuri de parcare.

Întins pe o suprafaţă modestă, centrul comercial schimbă aspectul zonei şi are toate şansele să aducă încasări semnificative proprietarului, având în vedere că peste 40.000

de persoane au dat buzna în ziua inaugurării.

Centrul comercial Veranda Mall din zona Obor este dezvoltat de o companie controlată de familia Pogonaru.

Citeste si: Alertă cu bombă în centrul Capitalei! Un bărbat a amenințat că aruncă în aer o benzinărie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si