O alertă cu bombă a fost raportată joi seară pe Aeroportul din Strasbourg. Acolo se aflau mai mulți europarlamentari, printre care și reprezentanți români. Aceștia au fost evacuați de urgență.

Potrivit știripesurse.ro, ar fi fost emisă o alertă cu bombă și pe aeroportul din Basel, Elveția. 

Citește și: Război Israel-Hamas: Încă un cetățean român a fost dat dispărut în Israel

Care este situația pe aeroportul din Strasbourg

După ce a fost dată amenințarea cu bombă pe aeroport, acesta a fost evacuate, iar cursele au fost suspendate.

Europarlamentarul român Rareș Bogdan a povestit care este situația pe aeroport. Unii oameni au fost nevoiți să se întoarcă în oraș sau au căutat alte surse de transport.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

„Au evacuat aeroportul, au intrat forțele de securitate. Mai mulți europarlamentari români, italieni, greci, bulgari, polonezi au fost întorși la Parlament iar unii au ales să meargă spre Basel, la jumătate de oră s-a închis și aeroportul din Basel și practic singura posibilitate a rămas să mergem spre Frankfurt sau să așteptăm redeschiderea aeroportului din Strasbourg.

Nu am vrut să așteptăm pentru că nu știm dacă el se va redeschide sau nu în această seară și am ales calea Germaniei mergând cu mașina trei ore până la Frankfurt, aeroport care nu a fost închis în

aceste zile absolut deloc", a declarat Rareş Bogdan pentru antena3.ro

În ultimele zile au existat mai multe amenințări cu bombă

În ultimele zile, mai multe aeroporturi au fost vizate de amenințările cu bombă. Comisia Europeană a avertizat asupra atacurilor care au avut loc zilele acestea.

Citește și: EXCLUSIV- Mărturiile emoționante făcute de o româncă din Israel, care a văzut cu ochii ei de ce sunt în stare teroriștii: ”Sunt violenți și sadici, au ars oameni de vii”

„Situaţia pe care o avem acum în Israel şi în Fâşia Gaza ar putea să conducă la o radicalizare în Uniunea Europeană. Ameninţarea teroristă continuă să fie ridicată în UE. Ar putea de asemenea să crească, nu am ajuns încă în acest punct, dar rămânem vigilenţi", a avertizat comisarul european Ylva Johansson.

O amenințare cu bombă a fost anunțată și în cursul zilei de miercuri pe aeroportul din Strasbourg.

Știre în curs de actualizare...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si