Update 21.34: Cele doua avioane la bordul carora s-ar afla doua bombe au aterizat in siguranta si toti pasagerii au fost debarcati, anunta Le Soir.

Procurori federali a precizat ca iau in "serios" aceste amenintari, potrivit VRT. Una dintre aeronave decolase de la Oslo, iar cealalta de la Stockholm.

Între timp, informaţia a fost confirmată de către procuratura federală.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Măsuri severe au fost implementate miercuri la aeroportul din Bruxelles, iar organele relevante au primit informaţii despre o ameninţare, care este luată în serios”, a declarat purtătorul de cuvânt al procuraturii federale, Eric van der Sypt.

De asemenea, pompierii au intervenit la faţa locului.

La 22 martie, doi jihadisti ai Statului Islamic s-au detonat in terminalul de plecari ai aeroportului Zaventem din Bruxelles. Atentatul terorist, soldat cu moartea a 32 de persoane si ranirea catorva sute, a determinat implementarea unor masuri de securitate suplimentare.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si