La bordul avionului care abia decolase se aflau 228 de persoane și 18 membri ai echipajului. Pasagerii au fost informați că este vorba despre o problemă tehnică, însă au fost rugați să își ia și bagajele, o practică neobișnuită, de altfel, în această situație.

Citește și: UPDATE Panică pe Aeroportul „Henri Coandă”. Alertă cu bombă la bordul unui avion/ Alerta s-a dovedit a fi falsă

Aeronava decolase de 45 de minute, dar s-a întors înapoi în Atena. Destinația acesteia era New York. Două avioane de vânătoare F-16 ale forțelor grecești au zburat în paralel.

Citește și: Un avion a fost oprit în Satu Mare, după ce unui pasager i s-au furat banii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O altă aeronavă Emirates a fost verificată, chiar cu puțin timp înainte ca aceasta să se întoarcă în Atena. Cea de-a doua avea destinația către Dubai. Autoritățile nu au găsit nicio persoană suspectă, iar avionul a plecat după o întârziere de cinci ore.

Panică pe Aeroportul „Henri Coandă”. Alertă cu bombă la bordul unui avion/ Alerta s-a dovedit a fi falsă

O echipă pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informaţii face vineri verificări, după ce o persoană a declarat că la bordul unei aeronave care urma să decoleze de pe Aeroportul "Henri Coandă"

a fost plasată o bombă. Pasagerii au fost imediat debarcați. Incendiul a avut loc în luna aprilie. 

Citește și: Un bagaj suspect a fost abandonat în parcarea Ministerului Transporturilor

  "Verificările efectuate de către instituţiile abilitate ale statului s-au încheiat şi s-a constatat că ameninţarea cu bombă a fost falsă.

Pasagerii urmează a fi îmbarcaţi iar aeronava Lufthansa, cu destinaţia Munchen, va decola în cel mai scurt timp",

a anunţat Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti.

Citește și: O aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene transportă în Italia un nou-născut în stare gravă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si