In doar cateva minute, in localitatea Suraia din Vrancea s-a asternut un covor de gheata.

In Neamt, un drum national a fost acoperit de viitura, iar circulatia a fost ingreunata.

In Alba, oamenii s-au trezit bombardati in propriile case cu bolovani, pietre si copaci de cativa metri adusi de viitura. O batrana din satul Dobra are acum namol de aproape 80 de centrimetri in casa. Femeia se bucura ca a scapat cu viata.

Atunci cand a venit viitura a apucat sa fuga in drum.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sase case au fost distruse complet de ape.

„O ploaie torentiala ca o rupere de nori, vreo doua ore si a venit paraul asta cu tot ce a fost pe el, cu pietre, cu bolovani,” spune un localnic, potrivit Digi24.

A fost cod galben de ploi in toata Oltenia si chiar cod portocaliu de furtuna in localitati din Gorj, Mehedinti si Valcea.

Din cauza ploii, un sofer de tir a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat.

Probleme au fost si pe strazile din Targu Jiu, unde canalizarile nu au mai facut fata.

La Iasi au fost probeleme pe aeroport. Un avion ce decolase de pe Otopeni a facut cale intoarsa dupa ce pilotii au stabilit ca nu pot ateriza pe o asemenea vreme. Vantul puternic a doborat mai multi copaci sI panouri publicitare iar doua masini au fost avariate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si