Close sidebar
Close sidebar

Alerta de furtuni. Urmarile ploilor de gheata

Vremea este instabila in toata tara, pana in aceasta seara. si sunt deja probleme in multe zone din tara din cauza furtunilor si a grindinei. intr-o comuna din Alba, sase case au fost distruse de suvoaiele de apa care au adus, de pe versanti, pietre si trunchiuri de copaci. in Gorj, un tir a derapat pe o sosea umeda, iar un avion care plecase din Bucuresti spre Iasi s-a intors din drum din cauza ploii torentiale.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In doar cateva minute, in localitatea Suraia din Vrancea s-a asternut un covor de gheata.

In Neamt, un drum national a fost acoperit de viitura, iar circulatia a fost ingreunata.

In Alba, oamenii s-au trezit bombardati in propriile case cu bolovani, pietre si copaci de cativa metri adusi de viitura. O batrana din satul Dobra are acum namol de aproape 80 de centrimetri in casa. Femeia se bucura ca a scapat cu viata. Atunci cand a venit viitura a apucat sa fuga in drum.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sase case au fost distruse complet de ape.

„O ploaie torentiala ca o rupere de nori, vreo doua ore si a venit paraul asta cu tot ce a fost pe el, cu pietre, cu bolovani,” spune un localnic, potrivit Digi24.

A fost cod galben de ploi in toata Oltenia si chiar cod portocaliu de furtuna in localitati din Gorj, Mehedinti si Valcea.

Din cauza ploii, un sofer de tir a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat.

Probleme au fost si pe strazile din Targu Jiu, unde canalizarile nu au mai facut fata.

La Iasi au fost probeleme pe aeroport. Un avion ce decolase de pe Otopeni a facut cale intoarsa dupa ce pilotii au stabilit ca nu pot ateriza pe o asemenea vreme. Vantul puternic a doborat mai multi copaci sI panouri publicitare iar doua masini au fost avariate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI