UPDATE: Vremea rea face deja ravagii in Capitala. In zona Mihai Bravu crengile unui copac s-au rupt si au cazut pe masinile parcate. 

Metetorologii anunta ca vor fi averse ce vor cumula 25 l/mp, izolat 30 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de mici dimensiuni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fenomene meteorologice asteptate: averse ce vor cumula 25 l/mp, izolat 30 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vâantului, grindina de mici dimensiuni.

De asemenea este in vigoare o atentionare cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in 32 de judete, valabil de sambata pana luni seara. Cantitatile de apa vor depasi 20 de litri pe metru patrat, in timp ce in zonele deluroase si la munte, se vor inregistra cantitati de apa de pana la 70 de l/mp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si