Close sidebar
Close sidebar

ALERTA de la meteorologi pentru Bucuresti! Cod portocaliu de vreme severa imediata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod portocaliu de vreme severă imediata in municipiul Bucuresti.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Vremea rea face deja ravagii in Capitala. In zona Mihai Bravu crengile unui copac s-au rupt si au cazut pe masinile parcate. 

Metetorologii anunta ca vor fi averse ce vor cumula 25 l/mp, izolat 30 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de mici dimensiuni.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fenomene meteorologice asteptate: averse ce vor cumula 25 l/mp, izolat 30 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vâantului, grindina de mici dimensiuni.

De asemenea este in vigoare o atentionare cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in 32 de judete, valabil de sambata pana luni seara.

Cantitatile de apa vor depasi 20 de litri pe metru patrat, in timp ce in zonele deluroase si la munte, se vor inregistra cantitati de apa de pana la 70 de l/mp.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI