Close sidebar
Close sidebar

Alerta de securitate in Germania! Un barbat a intrat cu masina in pietoni. Trei persoane au fost ranite

Un barbat a intrat cu masina in pietonii aflati intr-o piata din centrul localitatii Heidelber, din Germania, in apropiere de Frakfurt pe Main. Trei persoane au fost ranite, una fiind in stare grava. Suspectul, care era inarmat cu un cutit, a fost impuscat de politisti dupa ce a incercat sa fuga de la locul atacului.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Initial, soferul a reusit sa fuga, insa a fost incoltit de politisti, care au tras asupra lui. Potrivit autoritatilor, atacatorul a fost impuscat.

Nu se cunosc deocamdata motivele atacului, insa autoritatile au declarat ca nu exclud nicio ipoteza. Se crede ca e vorba de un posibil atac terorist, intrucat acesta a actionat de unul singur, relateaza Digi24. Potrivit aceleiasi surse, atacatorul ar avea probleme psihice.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

In decembrie, un jihadist tunisian a condus un camion in multimea adunata la târgul Breitscheidplatz din metropola Berlin.

Un numar de 12 persoane si-au pierdut viata in atacul revendicat de jihadistii Statului Islamic.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI