Mai exact este vorba de un caz scandalos în care mai mulți părinți ai elevilor care se află în tabără îi acuză pe proprietarii presiunii unde sunt cazați, de faptul că aceștia nu vor să solicite intervenția medicilor sau să anunțe faptul că cei mici se simt rău.

Citeste si: Guvernul recomandă purtarea măștii în interior. Premierul şi miniştrii au purtat mască de protecţie la ultima şedinţă de Guvern

Este de menționat că mai mulți dintre elevii care se află în tabără au început să prezinte simptome de indigestii, dureri de cap și stări de vomă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Printre reclamațiile aduse de părinți micuților se află și aceea că mâncarea ar fi de proastă calitate, dar și faptul că în anumite mâncăruri au fost găsite chiar și insecte.

Peste 20 de copii au prezentat simptome de toxiinfecție alimentară într-o tabără din Lacu Roşu

La începutul aceste luni alți 20 de elevi care se aflau cazați la aceeași unitate turistică, au fost transportați de urgență la Spitalul Orășenesc din Gura Humorului, unde prezentau simptome de indigestie.

Citeste si: Patru persoane din Galați sunt cercetate după ce au agresat un bărbat. Totul a avut loc la intrarea pe Plaja Dunărea, sub privirile agenților de la securitate

În tabăra de la Lacul Roşu din județul Suceava erau copii de clasa a 4-a dar şi liceeni. Unitatea turistică unde au fost cazați ar mai fi avut probleme şi în urmă cu un an.

DSP a desfășurat la aceea vreme o anchetă și nu a găsit nimic în neregulă. În prezent, părinții au făcut din nou o reclamație, iar cei de la DSP vor merge în control din nou. 

Citeste si: Daea anunță că seceta a ajuns în toată țara: Nu există niciun colţişor unde să nu avem secetă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si