Poliția Municipiului Giurgiu a fost solicitată cu privire la faptul că numitul Joiţoiu Petre a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

"La data de 1 ianuarie a.c., Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată, de către o femeie, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, numitul Joiţoiu Petre a plecat de la domiciliu, la data de 31 decembrie 2023 şi nu a mai revenit",

a transmis IPJ Giurgiu.

Semnalmente Joiţoiu Petre

Joiţoiu Petre poate fi recunoscut după următoarele semnalmente: 1,75 metri, aproximativ 75 de kilograme, păr alb, tuns scurt, cu fire ondulate, ochi albaştri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acesta nu prezintă semne particulare sau tatuaje.

Acesta era îmbărcat cu pantaloni şi adidaşi de culoare albastru, geacă de culoare gri, fes multicolor, potrivit Antena3.ro.

Citește și: VIDEO- Unul dintre suspecții asasinatului din Sibiu va fi adus în țară în această noapte

Persoanele care îl văd sunt rugate să sune la 112

În acest caz, persoanele care pot oferi detalii referitoare la persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si