Expertii spun ca vremea incepe sa se incalzeasca.

„Vestile sunt cat se poate de bune. In prima parte a saptamanii viitoare, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor este destul de mica. Ne aflam in plina vara, iar episoade cu instabilitate atmosferica va fi destul de mare. Dupa ce ziua este destul de insorita, la inceputul noptii, se pot manifesta descarcari electrice”, a spus Gabriela Bancila, meteorolog de serviciu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Estimarile arata ca luna iulie va aduce temperaturi peste medie.

„In luna iulie, gradul de instabilitate atmosferica este în crestere. Vom avea parte de o cantitate de apa de peste 20-25 de l/mp. Aceste cantitati se vor inregistra in partea de sud-vest a tarii.

Incepem luna iulie cu temperaturi destul de modeste. Estimarile pe termen lung arata ca luna iulie va aduce temperaturi peste medie. Exista probabilitatea sa existe perioade cu furtuni si cantitati de precipitatii”, a spus Gabriela Bancila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si