Polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului apelului la 112. Cel care a sunat a transmis că există o bombă în clădire. Mai mulți specialiști au ajuns la fața locului, iar alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă. În cursul zilei de miercuri, ambasada Ucrainei de la București a primit două plicuri suspecte.

Citește și: S-a aflat de unde au fost trimise pachetele suspecte primite de ambasadele Ucrainei

S-a aflat de unde au fost trimise pachetele suspecte primite de ambasadele Ucrainei

Pachetele suspecte primite de ambasadele Ucrainei aveau toate aceeași, expeditorul fiind din Germania. Un dealer de automobile Tesla din Germania se află la expeditor pe toate pachetele suspecte primite de ambasadele Ucrainei.

Citește și: VIDEO- Rusia acuză noi atacuri cu drone pe teritoriul propriu. Putin, ședință cu consiliul de securitate

„În cursul ultimelor două zile, colete suspecte au sosit la ambasadele din Italia, Polonia, Portugalia, România şi Danemarca, precum şi la consulatul din Gdansk', în Polonia, ridicând numărul lor la '31 în 15 ţări“,  a scris pe Twitter ministrul de externe ucrainean Dmitro Kuleba.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și:  O ucraineancă a primit o cutie de lapte în care se afla o bombă: „A observat că este ceva în neregulă”

„Toate scrisorile au aceeaşi adresă de expediţie: dealer-ul de automobile Tesla din oraşul german Sindelfingen“,  de lângă Stuttgart, a indicat miercuri Kuleba.

Citește și:  Seria ”pachetelor sângeroase” continuă în Spania. Trei scrisori-capcană cu ochi de animale au fost trimise la Madrid, Barcelona şi Malaga

O ucraineancă a primit o cutie de lapte în care se afla o bombă: „A observat că este ceva în neregulă”

Caz neașteptat! O femeie din Ucraina a trecut prin spaima vieții. Ea a primit o cutie de lapte, iar înăuntru se afla o bombă.

Citeste si:  Rușii, acuzați că torturează civilii în lagăre de concentrare

Bătrâna a primit drept cadou o cutie de lapte. În ea se afla o bombă, însă femeia a avut mare noroc și a scăpat cu viață. Presa din țara vecină a anunțat că forțele președintelui rus Vladimir Putin ar recurge la astfel de fapte destul de des în ultima perioadă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si