Close sidebar
Close sidebar

Alerta in Arad! Femeie rapita de pe strada si bagata cu forta intr-o duba. Martorii spun ca striga disperata dupa ajutor

Este stare de alerta la Arad, dupa ce mai multi oameni au sesizat politia cu privire la un caz de rapire.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai multi martori au sesizat, luni dupa-amiaza, ca o femeie a fost rapita in centrul orasului Arad, fiind luata cu forta de pe strada si bagata intr-o dubita care a demarat in mare viteza. Politistii au instituit filtre rutiere in tot judetul, insa deocamdata nu cunosc identitatea presupusei victime, pentru ca familia nu a sesizat disparitia.

Incidentul ar fi avut loc pe Calea Iuliu Maniu, aflata in centrul municipiului Arad, unde mai multe persoane ar fi asistat la o scena violenta.

Conform relatarilor facute la 112 de persoane aflate pe strada, o femeie a fost luata cu forta de cateva persoane, femei si barbati, care au bagat-o intr-o dubita ce a demarat in mare viteza. Femeia ar fi incercat sa opuna rezistenta si a strigat dupa ajutor.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene, Lorena Radu, martorii au oferit informatii despre cum arata presupusii rapitori si autoutilitara.

Politia a instituit filtre in tot judetul, pentru a identifica masina.

„Au fost instituite dispozitive de ordine publica rutiera la intrarea si iesirea din oras, dar si pe drumuri din judet”, a declarat Lorena Radu.

Pana in prezent, autoritatile nu cunosc identitatea presupusei victime, asteptand ca familia sa sesizeze disparitia, relateaza news.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI