Close sidebar
Close sidebar

Alerta in Bacau! Peste 20 de copii au ajuns la spital de urgenta dupa ce au mancat la un fast-food de langa scoala

Clipe de panica la o scoala din satul Doftana, Bacau. Peste 20 de copii au ajuns la spital dupa ce li s-a facut rau la scoala.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit presei locale, copiii cu varste intre 10-12 ani, au acuzat simptome de toxiinfectie alimentara. Copiii mancasera produse alimentare de la un fast-food din apropierea scolii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Au plecat pana acum pana in 20 de copii. O parte au plecat catre Spitalul Onesti, o parte catre Spitalul Moinesti. Acuzau dureri abdominale, unii au prezentat varsaturi, altii nu. Prin bancile lor s-au gasit cutii de bomboane, ca a fost ziua unora dintre ei si au servit, dar si alte produse pe care le-au consumat. Totodata, noi facem parte din proiectul pilot si li se da cate un sandwich la fiecare, dar deocamdată nu putem sti de la ce li s-a facut rau.

Vom vedea ce diagnostic stabilesc medicii”, a declarat Ion Bujor, primarul comunei Dofteana, potrivit desteptarea.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI