S-a dat alerta în București, după ce un incident care ar fi putut să se termine tragic a avut loc în Sectorul 3.

Vorbim despre un gest care putea aduce moartea unei femei. Ca prin minune, însă, a scăpat cu viață, reacționând rapid la ce i se întâmplă. Totul ieșind la iveală, după ce chiar victima a povestit prin ce a trecut, în mediul online, acolo unde a atașat câteva imagini și cu cea care a vrut să-i facă felul.

Citește și: O tânără de 22 de ani a murit într-un accident cumplit din Vrancea. Un copil de 5 ani, printre răniți

Bucureșteancă împinsă în fața tramvaiului 

Concret, incidentul a avut loc în dimineața zilei de 8 august, atunci când o femeie pur și simplu a fost împinsă, în mod intenționat, susține ea, pe șinele de tramvai.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Vinovată de acest gest este o altă femeie care era deja în stație atunci când victima sa a trecut pe lângă ea. În acel moment, i-a făcut vânt și femeia a ajuns direct în zona periculoasă pe care se deplasează tramvaiul.

Evenimentul povestit pe larg pe rețelele de socializare a alertat pe toată lumea, după ce femeia a tras un semnal de alarmă, pentru ca viața nimănui să nu mai fie pusă în pericol, punând Poliția din Capitală pe jar.

Citește și: Accident mortal în Capitală! Un bărbat a pierit după ce a pierdut controlul motocicletei și a ajuns pe linia de tramvai

Acum oamenii legii bucureșteni caută o femeie care împinge călători pe șinele de tramvai. Motiv pentru care s-a și cerut ajutorul populației, după ce victima a pus poze cu agresoarea în online, pentru a putea fi găsită cât mai repede.

De menționat este și faptul că acest caz nu este unul singular în București. Cazul din Sectorul 3, care, din fericire, nu s-a terminat cu vreo tragedie, amintește de nenorocirea din 2017. Atunci, o femeie de 36 de ani a aruncat în fața metroului o tânără de doar 25 de ani. Din păcate, însă, victima și-a pierdut viața. Cazul a revoltat atunci o țară întreagă, însă, încă nu s-au luat măsuri pentru siguranța oamenilor la metrou.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si