Un incident teribil a avut loc luni, în sectorul 4 din Capitală! O femeie a fost amenințată cu moartea, chiar de vecinul său. Totul a avut loc pe Șoseaua Viilor, în urmă cu scurt timp.

Bărbatul violent s-a baricadat în casă și nu vrea să deschidă ușa autorităților

Din fericire, femeia a reușit să scape din mâinile bărbatului și a fugit în scara blocului.

De acolo, ea a anunțat 112. Și în trecut individul ar mai fi intrat în conflict cu vecinii. Cu o seară în urmă, femeia și-a trimis soțul la apartamentul bărbatului, după ce din apartamentul lui se auzeau zgomote extrem de puternice. Furios pentru acuzele aduse, acesta ar fi spart un geam.

„În această dimineață, 8 ianuarie 2024, în jurul orei 05.55, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, un bărbat ar fi distrus geamul de la intrarea în locuința unei femei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind efectuată cercetarea la fața locului. Ulterior, Secția 18 Poliție a fost sesizată, din nou, cu privire la faptul că bărbatul ar fi amenințat victima cu acte de violență și s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu polițiștii care au revenit la adresă”, a transmis Poliția București.

Amenințată cu moartea București

O femeie a fost amenințată cu moartea de un fost polițist.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Ei sunt cei doi pescari căutați de scafandri în lacul Siutghiol. Florin și Cristian au dispărut noaptea trecută, iar familiile lor sunt disperate

Individul violent refuză cooperarea cu negociatorii

Mai mulți negociatori ar fi ajuns deja la fața locului cu 10 autospeciale, deoarece agresorul s-ar fi baricadat în casă, de teama autorităților, conform informațiilor Antena 3 CNN. Se pare că bărbatul i-ar fi vorbit foarte urât femeii, după care ar fi amenințat-o cu moartea. Conform unor surse, bărbatul ar fi fost polițist în trecut, iar acum este la pensie.

”Mi-a spart geamul vecinul de deasupra. Trimiteți, vă rog, un echipaj. Pe strada Viilor... Soțul meu este la pat, jos. Imobilizat!”, a spus femeia, potrivit interceptărilor.

Până acum, individul nu a vrut deloc să coopereze cu oamenii legii, dar nici cu apropiații săi. Și vecinii sunt speriați de cele întâmplate și nu vor să mai iasă din case, mai ales că în trecut el a mai făcut amenințări.

Amenințată cu moartea București

Echipa din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și o echipă de negociatori acționează în sectorul 4.

[Sursa foto: Digi24]

Citește și: Loredana, tânăra de 20 ani care și-a ucis prietena la Mangalia află dacă va rămâne după gratii: ”Nu am simțit nimic față de ea. Și acum simt ură”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Victima a fost dusă într-un loc sigur, iar zona în care a avut loc incidentul a fost restricționată.

Știre in curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si