Un apel la 112 a dat alarma în Sectorul 1 al Capitalei, acolo unde la intrarea într-un imobil a fost descoperit un colet suspect.

Citește și: VIDEO- O femeie a fost prinsă cu droguri la intrarea în Parlament. Aceasta venise la un interviu pentru angajare

Polițiștii au intervenit imediat pentru a lua primele măsuri de siguranță. La fața locului sunt prezenți și pirotehniști i.

„La data de 23 mai 2023, în jurul orei 16.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 4 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intrarea unui imobil, din Sectorul 4, se află un colet suspect.”, a transmis Poliția Capitalei.

Polițiștii din Brașov sunt în alertă. Un colet suspect a fost semnalat lângă o stație de autobuz

Panică la Brașov după ce un colet suspect a fost semnalat în apropierea unui stații de autobuz. Specialiștii au intervenit și au delimitat zona.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma verificărilor, specialiștii au anunțat că geanta era goală, iar restricțiile au fost ridicate.

Citește și: Droguri trimise prin curier din Spania în Alba. Un tânăr a fost ridicat de polițiști atunci când ridica coletul cu ajutorul unui buletin fals

„Poliţiştii din cadrul I.P.J. Braşov au fost sesizaţi, prin apel de urgenţă, cu privire la existenţa unui colet suspect, ce s-ar află într-o toaletă dezafectată situată pe str.

Iuliu Maniu (vizavi de staţia RAT)”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov. 

Bulevardul Iiliu Maniu din Braşov a fost complet închis circulaţiei de către polițiști pentru a stabili ce se află în geantă.

La fața locului au intervenit polițiști, precum şi specialişti pirotehnişti, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov.

Citește și: O cutie suspectă a fost abandonată în spatele unui bloc. Pirotehniștii intervin

 ”Geanta nu prezintă nici un fel de continut. Dispozitivul instituit este ridicat”, a anunţat Poliţia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si